Избрани Новини

Без сватби и кръщенета и в Гоце Делчев

Забранява се излизането на непълнолетни лица от 21.00 до 6.30 ч.

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка в община Гоце Делчев и област Благоевград, увеличения брой на жителите на общината, диагностицирани с коронавирусна инфекция, запълнения капацитет на отделенията в МБАЛ „Иван Скендеров“ с пациенти с коронавирус COVID-19, предвид препоръките на Областния оперативен щаб и с цел опазване на здравето и живота на гражданите кметът на Общината Владимир Москов нареди на територията на община Гоце Делчев за срок от 14 дни, считано от 00.00 ч. на 21.10.2020 г. да се преустанови провеждането на групови празненства на закрито (в т.ч. сватби, годежи, кръщенета и други).
Сключването на граждански браковеда се осъществява в присъствието на съответното длъжностно лице по гражданско състояние, встъпващите в брак, техните свидетели, фотограф и гости в залата до 10 души, при спазване на физическа дистанция от 1.5 м, както и всички противоепидемични мерки.
Забранява се излизането на непълнолетни лица за времето от 21.00 ч. до 06.30 ч. без основателна причина – посещение на личен лекар, лечебно заведение, аптека и магазин за хранителни стоки.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов