Радослава Чеканска: Честит празник на всички дупничани!

Празникът е поводът за равносметка, времето да бъдем щедри и добри, призова депутатът от ПП ГЕРБ

Народният представител от ПП ГЕРБ Радослава Чеканска се обърна с поздравителен адрес към своите съграждани по повод Празника на град Дупница:

Скъпи съграждани и гости на община Дупница,
Чест е за мен, на днешния 19 октомври, да ви поздравя с празника на нашия красив град Дупница! Днес светата Православна църква почита паметта на преподобни Йоан Рилски Чудотворец, който покровителства благополучието на дупнишката община. Тази дата се отбелязва с гордост от всички нас, свързали сърцата и житейския си път с града. Преди точно четвърт век с Решение №11 на Общинския съвет този ден е провъзгласен за празник на Дупница!
Празникът е поводът за равносметка, времето да бъдем щедри и добри, да мобилизираме общите си усилия в една достойна кауза, наречена Дупница! Единствено хора, които милеят за своя роден край са способни да отстояват просперитета на града си! Затова, дупничани, бъдете будни, активни, пазете паметта на миналото и градете своето място, където да процъвтяват все повече млади семейства. Ключът за този успех е съвместната работа и диалогът между гражданите, правителството и местната власт.
Немалко са инициативите, поощряващи множеството младежи с изявени дарби в науката и спорта в град Дупница! Немалко са инфраструктурните решения за благоустрояване на кварталите в града ни през последните години. Значителни са и усилията по посока на предоставянето на социални услуги в общината. Искрено се надявам, че стъпка по стъпка, въпреки някои бюрократични затрудненения на съвремието ни, Дупница ще утвърди мястото си сред добрите градове на Република България.
Нека Св.Иван Рилски да бди над нас и да благославя добрите ни дела!
Честит празник на всички дупничани!Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"