Лазерни принтери подари на две дупнишки училища депутатът Радослава Чеканска

Модерните печатни устройства са по повод старта на учебната година

Нови лазерни принтери подари на две дупнишки училища народният представител от ГЕРБ Радослава Чеканска. Модерните печатни устройства, осигурени от Чеканска, са по повод старта на учебната година. С новата техника народният представител зарадва учителските колективи на ОУ „Евлоги Георгиев“ и ОУ „Св.Климент Охридски“ в Дупница.
Директорите на учебните заведения изпратиха благодарствени адреси до Чеканска, изказвайки своята признателност за жеста. „Благодарим, че винаги можем да разчитаме на вашата подкрепа. Оценяваме, че за пореден път оказвате съдействие за улесняване на нашата работа и за превръщане на учебната среда в едно по-функционално и красиво място“, се казва в част от благодарственото писмо.
За активните и любознателни ученици от Дупница и региона вече няколко пъти Радослава Чеканска организира и посещения до Народното събрание. Миналата година децата имаха възможност да разгледат отблизо парламента и да се срещнат лично с председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия