Избрани Новини

Община Белица бележи значителен ръст на развитие

Асфалтираните и технически обезпечени са 40 улици в цялата община

Община Белица бележи значителен ръст на развитие с доказаното добро управление на кмета  Радослав Ревански, подкрепено с далновидност и изпълнение на политики в името на хората.
Няма да забравим изказаните от него думи в началото на първия му мандат през 2016 г. като кмет на Община Белица: "Амбицията ми като кмет е да създадем необходимите условия и да превърнем Община Белица в по-добро място за живеене, така че младите хора да останат тук и да се развиват в среда с по-добри възможности. Младите хора са бъдещето на нашата държава и аз съм убеден, че община Белица ще се представи достойно с най-добрите си страни пред България и пред света. Обичам родината си и родното си място. Мечтая да видя Белица като нормална, модерна и европейска община, хората да имат достоен живот и да са сплотени."
Днес повечето от населените места в общината блестят в собствения си чар, нагиздени и пременени до неузнаваемост с реновираните обществени сгради и идеален център. С асфалтираните и технически обезпечени 40 улици в цялата община.
Когато пристигнете, ще разберете, че това наистина не е поредното префасонирано изявление. Пример за това е село Бабяк с реновираните сграда на читалището, центъра на селото и асфалтираните улици. Инфраструктурни ремонти, реализирани и благодарение на младия и амбициозен кмет Шеми Бъсков.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов