Избрани Новини

Фенове на "Левски" събират средства за лечение на благоевградски преподавател

Организират турнир по футбол от 9.00 часа

Клубът на привържениците на ПФК "Левски 1914" - Благоевград организира благотворителен футболен турнир под надслов "Защити Гери". Той има за цел да подпомогне лечението, от което се нуждае Гергана Деренцева - достойна личност, професионалист, уважаван преподавател в ПГИ „Иван Илиев“-Благоевград, невероятна съпруга, всеотдайна майка и пример за приятелство!
Тя страда от туморно образование в мозъка, със следоперативни усложнения (инфекция), което налага извършване на нова спешна медицинска интервенция в болница в Турция.
Първоначалната сума, която е необходима, е 24 000 € – две операции, всяка от които по 12 000 €. Първата операция е необходима за премахване на костта, която причинява инфекцията.
След това ще се назначи лечение с антибиотици. Втората операция е за поставяне на изкуствена кост. Между двете операции най-вероятно ще има нужда и от лъче- и химиотерапия, за които все още не се знае какви средства ще бъдат нужни, както и разходи за транспорт и престой.
Всеки, който желае да участва в тази благородна кауза, може да го направи с участие в турнира или като направи своето дарение на място.
За всички други, които не могат да присъстват на турнира, но имат желание да участват в тази инициатива, могат да го направят по следните начини:
банкова сметка: BG94UBBS88881000968574, Банка „ОББ“-Благоевград, в BGN и чрез https://bg.helpkarma.com/…/zashtiti-geri-protect-gerry-2492
Турнирът ще се състои днес от 09:00 ч. на спортен комплекс “Арена Парк“.
Събраните средства ще отидат за лечението на Гергана Деренцева.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов