Избрани Новини

Изпратиха в пенсия двама училищни директори в Разлог

Кметът им връчи почетни грамоти и плакети

Пенсионират се двама от дългогодишните директори - Емилия Йорданова от ПГ по транспорт – Разлог и инж.Иван Аврамов – директор на ПГ по МСС, гр. Разлог. По време на днешната работна среща с директорите кметът на Община Разлог инж.Герчев, ги приветства и връчи почетни грамоти и плакети.

„Благодаря Ви за високият професионализъм, за създаването на условия, в които се стимулират както професионалното израстване на педагозите, така и творческите способности, за всеотдайността през годините. Със вашият неуморен труд през всичките си години като учители и директори, Вие успяхте да възпитате много отговорни, добри и признателни вече пораснали успешни хора“ – заяви инж. Герчев.

На срещата присъстваше зам.кметът по социални дейности,който също благодари от свое име и от името на общината за цялостния принос в развитието образованието.

Директорите изказаха своята признателност за вниманието и споделиха, че когато човек живее с работата си, годините минават неусетно, но най-важното е постигнатото да остава и да има приемственост.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)