Избрани Новини

Изпратиха Калина Джаджова в заслужен пенсионерски отпуск

Тя бе дългогодишен директор на Детска градина "Патиланци“ в община Струмяни

Детска градина „Патиланци“ в община Струмяни изпрати емоционално дългогодишната директорка Калина Джаджова в заслужен пенсионерски отпуск.

Във вчерашния ден колективът на детска градина „Патиланци“ в община Струмяни уважи поканата за среща на Калина Джаджова , която официално обяви своето пенсиониране. На емоционалното тържество присъстваха Фиданка Котева, зам.кмет по хуманитарни дейности в община Струмяни, която от името на кмета на общината и на общинската администрация  поднесе благодарствена грамота за дългогодишен творчески труд, кошница с цветя, плакет на общината, икона и подаръци, като й пожела и занапред здраве, творчески сили и енергия и да бъде удовлетворена в своите лични и обществени дела.
Тържеството бе уважено и от служители от общинската администрация, целия екип на детската градина, колеги от партньорски институции. Всички те благодариха за доброто отношение и ползотворната дългогодишна съвместна работа, като поднесоха цветя, подаръци и снимки, запечатали добрите спомени и емоции.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов