Избрани Новини

Кон на пътя вкара мотоциклетист в болница

Той е с множество наранявания.

В края на миналата седмица са възникнали 2 пътни произшествия на територията на Кюстендилска област. На кръстовището при Бобошево – и изхода за АМ „Струма“, пътният инцидент е между лек автомобил „Волво“, управляван от 19-годишен софиянец, и мотоциклет „Дукати“, управляван от 41-годишен дупничанин. Пострадал е мотоциклетистът. Настанен е в столична болница за лечение . По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.
Пътният инцидент в Кюстендил е възникнал между мотоциклет и внезапно излязъл кон на пътното платно на ул „Цар Освободител“ в посока с.Ябълково. Мотоциклетистът е закаран за лечение в кюстендилската болница с множество наранявания. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, установен е собственикът на животното. За случая е уведомен дежурен прокурор.
В края на миналата седмица в Кюстендилска област са установени 4-ма водачи на МПС, управлявали след употреба на алкохол. 58-годишен водач на лек автомобил БМВ е бил зад волана с 1.43 промила алкохол в издишания въздух, проверката е извършена на ГП Е 79. 47-годишен водач на лека кла БМВ е проверен в Сапарева баня, дрегерът е отчел 2 промила алкохол в издишания въздух, на водача е взета кръв за анализ. По случаите са започнати досъдебни производства в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.
Вчера в РУ Рила са започнати 2 бързи полицейски производства за управление на МПС след употреба на алкохол – 31-годишен водач на лека кола „Рено“ е управлявал с 0.61 промила алкохол в издишания въздух; 46-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“ е управлявал с 2.67 промила алкохол в издишания въздух. Взета му е кръв за анализ. За случаите е уведомен дежурен прокурор.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов