Гледаме първия импровизационен театър в България "ХаХАхА ИмПрО ТеАтЪР"

Спектакълът е от 21:00 ч. под открито небе в Летния театър

За първи път в новооткрития Летен театър благоевградчани ще имат възможността да се насладят на невероятни камерни заглавия и моноспектакли. Летните театрални вечери стартираха на 24 август и продължават и тази вечер от 21:00 ч., под открито небе в Летен театър - Благоевград, намиращ се в кв.,,Вароша“. С подкрепата на Драматичен театър ,,Никола Вапцаров" Благоевград.

ХАХА ИМПРО ТЕАТЪР

ХаХаХа ИмПрО в.….

Участват: Ивайло Рогозинов, Тони Карабашев, Живко Джуранов, Васил Бовянски, Константин Лунгов, Александър Митрев.

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации. В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи, ще се случи само веднъж, само за Вас и само заради Вас. Буквално!

Първата трупа за импровизационен театър в България ще ви направи съпричастни на шоу, което никога повече няма да се повтори в буквалния смисъл на този израз.

Импро (от импровизация) е театрална форма, при която сюжетът, персонажите и диалогът се измислят на момента, като за това актьорите използват предложения, взети от публиката.

Можете да бъдете сигурни, че никога няма да видите второ такова шоу, изиграно точно по същия начин. Импро е различно и уникално всеки път.

Импро е като традиционния театър, но без предварително написан текст, с играещи помежду си актьори, режисиращи се сами, и едновременно с това измислящи сюжета, без предварително наговаряне.

Импро е спонтанно, енергийно и забавно. Но като всички велики неща, ще трябва да се убедите в това от първа ръка, и едва след като го видите, ще можете да му се наслaдите напълно.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"