Избрани Новини

Силвия Лулчева представя моноспектакъла "Мъжът ми е виновен"

Спектакълът е от 21:00 ч. в рамките на Летните театрални вечери

Моноспектакълът на Силвия Лулчева "#МЪЖЪТМИЕВИНОВЕН" на сцената на Летен театър Благоевград ще гледаме тази вечер от 21:00ч.
За първи път в новооткрития Летен театър благоевградчани ще имат възможността да се насладят на невероятни камерни заглавия и моноспектакли.
Летните театрални вечери стартираха на 24 август и продължават до 30 август, от 21:00 ч., под открито небе в Летен театър Благоевград, намиращ се в кв.,,Вароша“. С подкрепата на Драматичен театър ,,Никола Вапцаров" Благоевград.

26 август – 21:00ч.

Сатиричен театър ,,Алеко Константинов“ - София представя #МЪЖЪТМИЕВИНОВЕН от Лиза Шопова. Режисьор Лиза Шопова, сценограф Антония Попова, фотограф Елена Спасова. Моноспектакъл на Силвия Лулчева.

Случвало ли ви се е да се опитвате да разберете разговора на жените от съседната маса? Той подскача от тема на тема като полудяло дистанционно, което бързо сменя каналите на телевизора и май сте в Китай и не сте полиглот. Ако не намирате нито логика, нито смисъл, то по всяка вероятност сте мъж.

Но ако сте жена, с лекота следите диалога и той сякаш е за вашия живот.

Никак не е лесно, особено, когато мъжът ти заспи на дивана, след като си се карала с него два часа на ум!

"#МЪЖЪТМИЕВИНОВЕН и не ми трябват факти, защото имам интуиция, а и Лариса Тарото го потвърди!“

Ако още сте на съседната маса и ви става смешно, значи сте мъж. А ако от чутото ви залива вълната на съмнението, значи сте жена. И в двата случая сте в капана.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов