Избрани Новини

За денонощието: 3 ПТП в Благоевградска област с петима пострадали

Пробите за алкохол на водачите на автомобилите са отрицателни

През изминалото денонощие в Благоевградска област станаха три ПТП:

- Около 10:45 часа вчера на ПП1 Е-79 в района на гр.Сандански лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от 73-годишен от Сандански, излизайки от крайпътен имот и завивайки наляво, отнема предимството и допуска ПТП с лек автомобил „Ситроен“ с 22-годишен водач от Сандански. С охлузни рани на ръцете е пострадал водачът на лекия автомобил „Ситроен“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

- Около 16:25 часа вчера лек автомобил „Опел Астра“ с 68-годишна водачка от Петрич, движейки се в посока от Петрич към с.Кърналово, при потегляне от крайпътен банкет блъска товарен автомобил „ДАФ“. При инцидента, с фрактура на две ребра и наранявания в областта на главата, е пострадала водачката на лекия автомобил.

- Около 17:35 часа вчера на ПП1 Е-79 в района на гр.Сандански товарен автомобил „Ивеко“ с 50-годишен водач от гр.Кресна завивайки наляво, отнема предимството и блъска лек автомобил „Ситроен“ с 40-годишен водач от гр.Сандански. С охлузна рана на глезена и рани на ръката и гърба е пострадал водачът на товарния автомобил „Ивеко“ и пътуващите в лекия автомобил „Ситроен“ жена на 66-години, която е с хематом на лявото око и 14-годишно момче, което е с оток и синини в лявата част на гърдите. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)