Избрани Новини

Малчуганите на Симитли представят с рисунка "Моят свят в моя град“

Конкурсът за детска рисунка ще продължи в детските градини през следващите шест месеца

Днес в Симитли ще се проведе първото награждаване на победителя в конкурса „Моят свят в моя град“. Участникът сред децата от детските заведения в общината, който е сътворил най-добрата рисунка, ще бъде избран с гласуване сред всички участващи малчугани и ще получи награда, а всички останали деца-участници ще получат подаръци, осигурени от бюджета на проекта.
Конкурсът "Моят свят в моя град“ за детска рисунка ще продължи в детските градини-филиали към ДГ „Радост“ и през следващите шест месеца. С флумастер, пастел, молив или боичка. На лист, удобен за детско творчество – нека детското въображение бъде безгранично!
Конкурсът за детска рисунка "МОЯТ СВЯТ В МОЯ ГРАД“ е по проект „Прилагане на социално-икономически и образователни мерки за интеграция на уязвими групи в община Симитли“ по Договор № BG05M9OP001-2.018-0010-2014BG05M2OP001-C01, по който проект община Симитли е бенефициент, а детските градини са в качеството им на партньори, и в изпълнение на Дейност 5 с наименование "Преодоляване на негативни обществени нагласи, основани на етнически произход и културна идентичност".
За повече информация и проследяване реализирането на проектната дейност може да намерите на фейсбук-страницата на Сдружение „Активни младежи“, което е един от останалите партньори по проекта „Прилагане на социално-икономически и образователни мерки за интеграция на уязвими групи в община Симитли“ по Договор№BG05M9OP001-2.018-0010-2014BG05M2OP001-C01, а именно: https://www.facebook.com/aktivnimladeji.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов