Избрани Новини

Най-добрите пилоти в Ендуро шампионата ще мерят сили в Банско (видео и снимки)

Състезанието Three Mountains Hard Enduro Bansko се организира от Мотодружина Банско и Общината

Днес в Банско се открива първият кръг от BG X Enduro Championship, който ще продължи и утре. Състезанието Three Mountains Hard Enduro Bansko се организира от Мотодружина Банско и Община Банско. За последните години състезанието се утвърди като един от най-атрактивните и посещавани кръгове в шампионата.
„Три планини хард ендуро Банско” е част от републиканския ендуро шампионат. И тази година в него ще вземат участие най-добрите български пилоти. Специален гост и участник е Теодор Кабакчиев - световен шампион в суперендуро сериите. Самото състезание е с мотоциклети, преодоляващи изключително впечатляващи естествени и изкуствени препятствия.
Ендурокрос трасето за състезанието крие изненади за участниците и много емоции за публиката, споделят ентусиастите от Мотодружина Банско. Те са впрегнали в подготовката на атрактивното състезание не само членовете на дружината, но и приятели и съмишленици от Банско и страната.
Организаторите канят любителите на екстремните спортове да наблюдават първия кръг от екстремния ендуро шампионат, който ще се проведе днес и утре от 10 часа в бившата казарма в Банско.

Обещанията им са за много адреналин, високи скорости и изключителни атракции на две колела.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)