Избрани Новини

Още 5 положителни проби на Ковид-19 има в община Кюстендил

Четири от заразените са от кв.„Изток“, петият също е свързан с човек от квартала

През последното денонощие има нови 5 положителни проби на Ковид-19 в община Кюстендил, информират от Областния кризисен щаб за борба с коронавируса. Четири от лицата са от кв. „Изток“. Единият положителен случай е от града, но също е свързан с квартала.
С тези случаи, за последните 24 часа положителните проби за коронавирусна инфекция в област Кюстендил са общо 14. Като две от пробите, които бяха обявени през вчерашния ден, са на мъж от община Дупница и на жена от община Сапарева баня. Заразените лица в кюстендилския квартал „Изток“ към днешна дата са вече 16.
От Кризисния щаб съобщават, че още двама души са хоспитализирани в Ковид отделението на болницата в Кюстендил. Те са в средно тежко състояние и са от диагностицираните с коронавирус през вчерашния ден. Така в отделението са настанени за лечения общо трима.
По решение на Областния кризисен щаб за борба с коронавируса, заради нарасналите случаи от последните няколко дни, се въвежда временно ограничаване на движението на територията на посочения квартал в Кюстендил. Влизането и излизането се ограничава от днес до 30.06., във времето от 10:00 ч. до 22:00 ч.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)