Избрани Новини

Неправоспособна водачка блъсна лека кола, сетне дядо на тротоара

Пешеходецът е с охлузни рани и болки в крака

  1. През изминалото денонощие са станали следните ПТП в Благоевградска област:

- Вчера около 10:05 часа  в с.Крупник неправоспособна 24-годишна водачка на лек автомобил „Фолксваген Пасат“ на десен завой губи контрол над автомобила, навлиза в лентата за насрещно движение, блъска се в паркиран лек автомобил „Мерцедес“, след което отскача и блъска 73-годишен мъж от Симитли, който се е движил по тротоара. Пешеходецът е пострадал с охлузни рани и болки в крака. След извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачката на автомобила е отрицателна.

- Вчера около 18:00 часа на ул.“Арсений Костенцев“ в Благоевград, лек автомобил „Грейт Уол“ с 39-годишен водач от Благоевград при маневра на заден ход се блъска в дърво. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

- Вчера около 19:40 часа в с.Дебрен, община Сатовча 11-годишен велосипедист от с.Долен е блъснал 12-годишно момиче от с.Долен, което е  пресичало пътното платно. Момичето е пострадало с натъртване на ляв крак и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов