Избрани Новини

Трафикът на ГКПП-тата в Югозапада

На влизане в Северна Македония не се пропускат чужди граждани, пътуващи с леки автомобили, микробуси и автобуси

На границата с Гърция: На ГКПП - Кулата е нормален за товарни автомобили, информират от МВР. Преустановено е преминаването през ГКПП - Златоград поради усложнение на епидемиологичната обстановка на гръцка територия. На останалите пунктове гръцките гранични власти временно пропускат само чужди граждани, които живеят или работят в Гърция, което трябва да се удостовери на границата с официален документ на гръцки език. Ограничението не се отнася за водачи на камиони.

На границата със Сърбия: На ГКПП Калотина, на ГКПП -Връшка чука и ГКПП- Брегово трафикът на товарни автомобили е нормален. На трите пункта от сръбска страна не се пропускат пътуващи с леки автомобили, микробуси и автобуси в двете посоки. Преустановено е преминаването на лица и автомобили през сръбските пунктове, съпределни на българските Олтоманци и Стрeзимировци.

На границата със Северна Македония: На ГКПП - Гюешево, ГКПП Станке Лисичково и ГКПП -Златарево трафикът на товарни автомобили е нормален. На влизане в Република Северна Македония не се пропускат чужди граждани, пътуващи с леки автомобили, микробуси и автобуси. На излизане от РС Македония пътуващите могат да преминават само на ГКПП Гюешево – ГКПП Деве баир.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов