Избрани Новини

Асим Адемов и общинската организация на ГЕРБ - Гърмен с благотворителна акция за Великден

Раздадоха 145 пакета с храна от първа необходимост за социално слаби хора

Евродепутатът Асим Адемов и общинската организация на ГЕРБ - Гърмен съвместно организираха благотворителна акция за Великден. В реализацията на кампанията, инициирана от г-н Адемов, се активно се включиха Верхад Ислямов и председателят на Общински съвет -  Гърмен Денис Шенгов. Бяха подготвени и раздадени 145 пакета с храна от първа необходимост за самотно живеещи възрастни хора и семейства в затруднено положение.
Великденските пакети включват олио, брашно, захар, боб, леща, макаронени изделия, консерви, както и традиционния за празника великденски козунак. Целта на инициативата е да бъде обхванат максимално голям брой хора в неравностойно положение от общината, които да посрещнат без притеснение и с пълна трапеза най-светлия християнски празник.
„Този жест е символичен, защото възрастните хора заслужават много повече. Но с отделеното внимание към тях ние желаем да направим предстоящия голям християнски празник Великден още по-светъл и празничен. Нека отворим сърцата си и бъдем съпричастни към нуждаещите се!“, заяви г-н Адемов. Той благодари на на всички кметове, общински съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ - Гърмен, които се отзоваха и дариха средства за закупуване на хранителните продукти.Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов