Конкурс-предизвикателство за рисунка обявява ДНП "Рила"

Той е на тема "Дивностите и величията на Национален парк "Рила“

Дирекция „Национален парк „Рила“ обявява конкурс-предизвикателство за рисунка на тема „Дивностите и величията на Национален парк „Рила“.
В предизвикателството могат да участват деца от детските градини и учениците от 1-ви до 12-ти клас, като в срок до 21 април 2020 г. изпратят своите творби под формата на снимка на имейл адрес: [email protected]
Техниката за рисуване е по избор на участниците и трябва да представя природата на най-големия национален парк в България. Всяка снимка може да бъде придружена с мото или кратко послание, както и с телефон или имейл адрес за връзка с участника.
В три възрастови групи /деца от детската градина, ученици от 1-ви до 4-ти клас и от 5-ти до 12-ти клас/ ще бъдат връчени по три предметни награди, осигурени от Дирекция „Национален парк „Рила“.
Резултатите от предизвикателството ще бъдат обявени на 22 април 2020 г. - Деня на Земята в 11.00 часа в онлайн предаване на живо от Посетителски-информационен център – Благоевград, достъпно на страницата на парка във фейсбук.
Конкурсът цели да провокира и активизира децата и младите хора да представят по оригинален начин чрез използване на художествените средства и съвременните технологии красотите и ценностите на уникалното природно богатство на Национален парк „Рила”.
Информация за конкурса е публикувана на интернет страницата на Национален парк „Рила“, на адрес: www.rilanationalpark.bg, рубрика „Новини“, както и на страницата ни във фейсбук Национален Парк Рила.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"