Избрани Новини

Морска сол в тиган премахва всички магии

Животът

12-04-2020, 18:00

Снимка:

gotvach.bg

Автор:

blagoevgrad.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Защо да ползваме морска сол

Кафе и морска сол морят омразния целулит

Друг метод е да слагате по една шепа във всеки ъгъл на стаите на дома си

Морската сол е изключителен дар от природата, която освен като чудно средство за поддържане на здравето ни в отлично състояние може да служи успешно за премахване на магия. За целта вземете един пакет и изсипете шепа сол в тиган, като започнете леко да я затопляте.
Докато температурата започне да се повишава, четете молитвата „Отче наш“. Трябва да изчистите съзнанието си от лоши мисли, да се вглъбите в думите на молитвата, които изричате. Ако сте решили, че имате магия и за нейното премахване ще използвате морската сол, ритуалът трябва да бъде направен по време на намаляващата Луна.
Можете лично да правите този обред за себе си, но ако решите, можете да премахнете магията и на ваш близък. Това става само ако той присъства лично на ритуала или поне имате негова снимка. Фотографията трябва да бъде само на лицето и да е правена по възможност по-скоро. След като е загрята морската сол, изречете думите „Свещена сол, приеми магията от (цялото име на човека) и я дай на водата“.
Когато сте казали тези слова, изсипете от тигана солта в чиния и така се поставя пред лицето, от което ще се премахва негативната енергия, или пред снимката му. В продължение на седем дни с нова сол този ритуал трябва да се повтаря по веднъж на ден.
Друг метод с морска сол е да слагате по една шепа във всеки ъгъл на стаите на дома си, като я сменяте на 2-3 дни в продължение на няколко седмици. Това ще пречисти енергийно къщата ви, ако има уроки или магии.

Източник: в."Български новини"



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов