Избрани Новини

Блъснаха пешеходка на пътя край Юруково

Тя е с контузия на таза и разкъсно-контузна рана на главата

  1. На територията на област Благоевград през уикенда са станали следните ПТП:

- На 27.12. около 15:30 часа на пътя между с.Юруково и Якоруда лек автомобил „Пежо“ с 43-годишна водачка от с.Юруково блъска 59-годишна пешеходка от селото, пресичаща пътното платно. С контузия на таза и разкъсно-контузна рана на главата е пострадала пешеходката, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол са отрицателни.

- На 28.12. около 11:20 часа на ПП1 Е-79 между Благоевград и Симитли лек автомобил „Фолксваген Тигуан“ с 26-годишна водачка от Благоевград, при движение в колона от автомобили, блъска в задната част лек автомобил „Фолксваген Туран“ с 53-годишен водач от Айтос. При инцидента, с комоцио и без опасност за живота, е пострадала 38-годишна жена от Сливен, пътуваща в блъснатия автомобил. Пробите за наличие на алкохол са отрицателни.

- На 28.12. около 17:45 часа в с.Баня, община Разлог, лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 19-годишен водач от с.Баня, движейки се с несъобразена с  пътните условия скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Волво“ с 56-годишен водач от с.Баня. С фрактура на черепа е пострадало 18-годишно момиче, пътуващо в лекия автомобил „Фолксваген Голф“, което е настанено за наблюдение в МБАЛ-Разлог, без опасност за живота. Пробите за наличие на алкохол са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)