Избрани Новини

''Да помогнем на Жоро" събира благоевградчани с добри сърца

Концертът и базарът са от 17:30 часа в зала ''Пейо Яворов''

БНР Благоевград кани ви на благотворителен концерт и базар “Да помогнем на Жоро“ днес от 17:30 часа в зала ''Пейо Яворов'' - Благоевград.
В месеца, изпълнен с най-хубавите празници, нека заедно да се обединим да помогнем на Жоро.
С участието на Игор и Иван, Вокално студио "Фа диез", Танцова формация "Астра", Пирински танцов ансамбъл "Вихрен", танцов клуб "Танцов Блясък", музикално училище "Престо", Денс център "Влахов", танцовите състави "Пиринче" и "Пиринска китка" към Центъра за личностно и творческо развитие на децата - Благоевград, КСТ „Силвана денс”, Клуб по спортни танци "Импулс".
Всеки, който иска да подкрепи инициативата, може да се включи по следния начин:
– Да присъства на концерта, входната такса за който определя всеки сам и поставя в кутиите поставени на входа на събитието;
– Да дари за базара на кулинарни изкушения, ръчно изработени коледни сувенири, бижута, декупажи, нови книги и картини, детски книжки и играчки, козметички комплекти и каквото още се сетите. Молбата е нещата да са нови и подходящи за подарък.
Жоро беше диагностициран с рак на хранопровода и стомаха през януари 2018 година. През февруари му бе направена операция, а след нея премина през 15 курса химиотерапия. За съжаление, проведеното лечение нямаше резултат.
Той в момента е в специализираната турска болница "Anadolu Medical Center". Средствата, с които разполага семейството, са крайно недостатъчни за провеждане на необходимото лечение.
Дарителската сметка на Георги Караджов е с  IBAN BG14UBBS80021089059940



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов