Избрани Новини

Благотворителна инициатива ще се проведе днес в Петрич

Ще бъдат закупени облекла, лекарства, препарати, електроуреди на социално слаби хора

Община Петрич организира благотворителна кампания с идеята да се помогне на крайно нуждаещи се домакинства от града и селата - самотни многодетни майки и възрастни хора, болни деца. Във тази връзка средствата за организирания всяка година Коледен концерт и томбола от Общината с финансовата подкрепа на фирми, сдружения, банки ще бъдат дарени за тази благотворителна кауза.

"Нека Коледа 2019-та в община Петрич е различна! Призоваваме гражданите и гостите на общината да подкрепят инициативата! Със средствата, с които обикновено се осигуряват наградите за томболата, тази година ще бъдат закупени облекла, лекарства, препарати, електроуреди и други необходими неща, спрямо индивидуалните нужди на всеки един от нуждаещите се. Пътищата да направиш добро са различни, но пък вършенето на добро никак не е трудно! Ако пътят, който избрахме, е и Вашият, можете да се включите", призовават организаторите.

Повече информация за инициативата и за нуждите на хората, които биха искали да зарадват, може да се получи чрез Общинска администрация - Петрич. Коледният концерт и томболата са  днес от 12.00 ч. на градския площад.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов