Коледен благотворителен бал събра хора с добри сърца в Струмяни

Проведе се благотворителен търг

Във фоайето на НЧ “Братя Миладинови“ в с.Микрево, община Струмяни, под звуците на мандолинен оркестър „Стефан Борилов“ се събраха много хора с добри сърца на коледен благотворителен бал.
Тази вълшебна и специална вечер бе посветена на специални хора. Добрата причина и добрата кауза, зад която се обедини общността, са децата от Детска градина “Патиланци“ в общината.
Кметът на община Струмяни Емил Илиев поздрави всички присъстващи по повод настъпващите Коледно-Новогодишни празници. Той пожела :
„…В навечерието на най-светлите рождественски празници, когато светът очаква с трепет раждането на младенеца, на спасителя на света, когато въздухът се изпълва с повече вяра и доброта, когато милосърдието и съпричастността бликат от всички сърца, нека бъдем заедно, нека си помагаме, нека споделяме и даряваме. Защото съпричастността и даряването ни правят по-добри, повече човеци, а то - доброто се връща при нас и ни прави по-щастливи и по-одухотворени….“
Поздравителна програма, подготвена с много усърдие и любов от децата от Детска градина “Патиланци“ и Средно училище “Св.Паисий Хилендарски“, зарадва и стопли сърцата на всички присъстващи, пожелавайки им светли Коледно-Новогодишни празници.
Коледният благотворителен бал продължи с благотворителен търг, на който бяха представени прекрасните ръчно изработени произведения на служители от общинската администрация, народните читалища, ДПЛПР - с.Раздол и децата от ДГ “Патиланци“ и СУ “Св.Паисий Хилендарски“. Всички артикули предизвикаха особен интерес и гостите на събитието с голямо удоволствие наддаваха за тях и за благотворителната кауза.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"