Избрани Новини

Базар ще се проведе в полза на Кухнята за бедни

Всеки може да се включи с изработен от него предмет или постен сладкиш

Рисувани камъчета и красиви коледни свещи изработиха доброволци в Православния център в Благоевград на специална работилница миналата сряда.

Учениците, изучаващи Религия-Православие в благоевградските училища, изработиха картички и восъчни свещи за предстоящия благотворителен базар в полза на кухнята за бедни.

Всичко това, приготвено и направено от сръчните ръце на малки и голми доброволци, ще може да бъде закупено на традиционния базар, който организира Православният информационен център към Неврокопсаката света митрополия. Той се организира винаги в Деня на християнската младеж и семейство - 21 ноември - и ще се проведе от 10.00 часа в двора на черквата "Въведение Богородично" в Благоевград. Всеки може да се включи с ръчно изработени предмети или постен сладкиш.

Събраните средства ще бъдат използвани за доброволческата кухня за бедни.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)