Отварят широко врати за бъдещите студенти в АУБ

Днес сами или с родителите си могат да посетят кампуса на университета

Днес бъдещите студенти могат да посетят кампуса на университета и да се запознаят с условията за кандидатстване.

Както всяка година, традиционно през ноември, Американският университет в България (АУБ) отваря врати за  гимназисти, техните родители и всички, които се интересуват от повече подробности, свързани с обучението в АУБ. 

Тази година Денят на отворените врати е на 16 ноември, когато посетителите ще могат да се потопят в динамичната атмосфера на университета и лично да почувстват пулса на живота в кампуса.

Денят на отворените врати започва в 9:00 часа сутринта в съботния ден с регистрация в Студентския център „Америка за България“. До обяд са предвидени презентации и разговори с възпитаници, студенти и служители на университета, както и тур на кампуса. В следобедните часове осем преподаватели от АУБ, идващи от 6 държави, ще представят своите дисциплини по време на лекциите в Академичен център „Балкански“. Лекциите ще се водят на английски език, който е и работният език в учебното заведение, а темите са от областите философия, психология, история, физика, бизнес, маркетинг, медии и масови комуникации. Следобед ще се проведе и информационната среща за родители, както и представяне на студентските клубове. Може да се запишете за индивидуална среща със служители от отдел „Прием на студенти“ през целия ден.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"