Избрани Новини

В ОИК - Благоевград няма постъпили сигнали за нарушения

Секционните избирателни комисии в община Благоевград ще бъдат 141

„Към днешна дата в Общинската избирателна комисия в Благоевград, няма постъпили сигнали за нередности и нарушения преди втория тур на местния вот. Единствените населени места в община Благоевград, в които ще се проведе балотаж на 3 ноември, са Благоевград и село Церово. Общинската избирателна комисия е готова с организацията за провеждането на едни спокойни избори“, съобщи за Радио Благоевград Йордан Симонски, заместник-председател на Общинската избирателна комисия в Благоевград.

Секционните избирателни комисии в община Благоевград ще бъдат 141, ако бъдат разкрити, както на първия тур, изборни секции в ареста и в МБАЛ - Благоевград. Избирателите, които имат право на глас в община Благоевград, са около 68 хиляди.

„Очакваме днес и утре да има много промени в членовете на секционните избирателни комисии, но това не е никакъв проблем, ще удовлетворим желанието на партийните централи да преназначим промените в секционните комисии“, уточни Йордан Симонски, който очаква в неделя изборният ден да премине спокойно.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов