Избрани Новини

Три катастрофи с трима пострадали станаха за ден в Пиринско

Причината е високата скорост, несъобразена с пътните условия

  1. През изминалото денонощие в Благоевградска област са станали следните ПТП:

- Вчера около 13:35 часа между с.Брезница и с.Баничан лек автомобил „Опел Астра“ с 18-годишна водачка от с.Брезница, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“ с 34-годишен водач от с.Брезница. В резултат на инцидента, с натъртвания на гръден кош и дясната ръка и охлузни рани по главата, е пострадал водачът на товарния автомобил. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отрицателни.

- Вчера около 14:10 часа между с.Дъбница и с.Долно Дряново лек автомобил „Мерцедес“ с 18-годишна водачка от с.Крушево, община Гърмен, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой излиза вдясно от платното за движение и се блъска в крайпътен скат. С травма на корема е пострадала водачката на автомобила. Пробата за наличие на алкохол е отрицателна.

- Вчера около 14:05 часа на път II-19 след с.Места в посока гр.Гоце Делчев лек автомобил „Алфа Ромео“ с 54-годишен водач от с.Марчево, движейки се в посока от Гоце Делчев към Банско, на десен завой навлиза в лентата за насрещно движение, блъска се в задната част на движещ се в посока към Гоце Делчев товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“ с 47-годишен водач от Разлог, след което се блъска и в лек автомобил „Фолксваген Транспортер“ с 33-годишен водач от с.Лъжница, който също се е движел към Гоце Делчев. При инцидента, с фрактура на носа и без опасност за живота, е пострадал водачът на лекия автомобил „Алфа Ромео“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов