Избрани Новини

"Нема к‘во“ и Шкумбата ще гостуват в Петрич

Тройката вече е четворка и гарантира хумор, сатира и забава в изобилие

Събрали се всички стендъп комедианти, за да решат как да излязат от творческа криза и да накарат хората отново да ги харесват. Попитали най-добрия от тях, този, от когото са се учили,  този, който разсмива мало и голямо вече години наред:
-    Учителю Шкумба, какво да направим, за да накараме хората да се смеят.
-    Ами, момчета...как да ви кажа?!... Нема к‘во!
Това е положението! „Нема к‘во“ и Шкумбата предприемат национално турне, за да върнат доброто старо чувство за хумор на сцената, смеха в залата, вкуса към качествения стендъп и истински забавните мъже.  
Младите лъвчета на модерната стендъп комедия „Нема к‘во“ и ветеранът в бранша - Шкумбата,  предприемат вълнуващ тур в осем български града, на осем български сцени, сред хиляди хора в публиката.
Не е за вярване, но това шоу наистина няма да промени живота ви!
Достъпът на лица, колкото и красиви да са, под 16 години е ограничен!
Има защо да прочетете нещо повече за „Нема к‘во“:
„Нема к‘во“ са култово стендъп трио, в което всички са равни, но някои са по-високи. Сформират се спонтанно преди шест години и оттогава са нестандартната, но приятна част от българската комеди сцена.  
Георги Николов-Жорони: Ще го познаете по гордата наполеонова осанка и палавата дързост в очите. Пред чара му не устоява дори талантливата руска певица Виктория Куприна, която официално е негова съпруга, а неофициално „рускинята“, на която Жорони посвещава задоволено  количество от сценичните си анекдоти.
Георги е дипломиран актьор и след участието му в мегапродукцията с Хавиер Бардем и Пенелопе Крус „Да обичаш Пабло“ се превръща в световна интернет сензация. Справка в Google: „български актьор интернет сензация“ .
Любим виц:  Влиза си кралят в кралските покои и вижда придворния шут върху кралицата:  - Е, браво бе, много смешно!
Калин Кирилов-КК може да свири на пиано, но не го прави, защото е установил, че жените връзват повече, ако им свириш на пияно. Пристрастен към личния си автомобил с пернишка регистрация, Калин всеки ден го паркира пред сградата на Радио FM+ , за да води следобедното предаване, наречено в негова чест „Шоуто на Калин Кирилов“. Предаването има много висок рейтинг, също като него.
Рядко симпатичен и непреднамерено обаятелен, от пръв поглед ще забележите Калин в триото, а ако хвърлите втори - ще разпознаете Мързела от сериала „Играчи“ (БТВ) или един от финалистите в първото актьорско риалити Sex Machine… пардон - Star Machine (TV7).
Любим виц: Един говорещ кон отишъл в цирка и най-възпитано попитал дали има работа за него. Управителя го посрещнал с думите: „Добре, какви умения имаш?“.
Иван Петров-Венсан - Магичният му чар е буквален! Венсан е едно от най-популярните лица в българското илюзионно изкуство и като такова може да извади роза откъдето и да е, да пусне гълъб, дръпне зайче, скрие карта, чете мисли, съблече девойка и поеме всички рискове от това. Способностите му са оценени както от българската публика (Венсан е финалист в „България търси талант“ (БТВ) и един от „виновниците“ магична среща „Златна котка“ да се превърне в най-авторитетния форум за илюзия в Източна Европа) така и от международната по време на Amsterdam Magic Show.
В „Нема к‘во“ Венсан е две в едно - и магьосник, и комик. Когато се наложи, върши и други неща, но те не са за пред хората. Разчита на бързи пръсти, пъргав ум и обезоръжаващата усмивка на типичен представител на зодия Лъв.  
Любим виц: Хипопотамът среща динозавъра:
- Абе, динозавър, на тебе Ной звъня ли ти?
- Не, защо?
- А... нищо, нищо…



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов