Избрани Новини

Свършиха бюлетините в Логодаж

ОИК осигури допълнителен брой бюлетини за довършване на гласуването, като взе от друга СИК

Недостиг на бюлетини за гласуване в Кметство Логодаж за изборите за общински съветници и кметове се очерта днес.
В ОИК Благоевград постъпи писмо от Община Благоевград, заведено с вх. № 418/ 27.10.2019г.  във входящия регистър на ОИК, в което е посочено, че в предварителните избирателни списъци за избирателна секция в с.Логодаж - 010300137 има 209 избиратели. За тази СИК са отпечатани 200 броя бюлетини за изборите за общински съветници и кметове. В окончателния избирателен списък броят на избирателите е 294. Подаден е и сигнал до ОИК  от председателя на СИК 010300137 – село Логодаж, с което уведомява, че са останали по 20 /двадесет/  броя бюлетини, съответно за кмет на община и за общински съветници.
След полученото писмо от община Благоевград, ОИК Благоевград своевременно информира представители на ЦИК за случая, в резултат на което бяха получени указания.
Общинската избирателна комисия - Благоевград реши трима членове на ОИК да осигурят необходимия брой бюлетини за обезпечаване довършване на гласуването за общински съветници и за кмет на община на територията на село Логодаж, като вземат от друга СИК на територията на Община Благоевград бюлетини. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов