Избрани Новини

Кандидат-кметът на Благоевград д-р Камбитов поздрави възрастните от Дома за стари хора

Той е чест гост на потребителите в дома в квартал "Струмско“

Кандидатът-кметът на Благоевград от ГЕРБ д-р Атанас Камбитов бе официален гост в Дома за възрастни хора „Св.Петка“ в квартал „Струмско“ в Благоевград, който днес отбелязва патронния си празник.  Д-р Камбитов поздрави потребителите и им пожела здраве и спокойни дни.
„Нека Света Петка закриля вас, вашите семейства и приятели! Искам да благодаря и на хората, които ежедневно се грижат за вас. Благодаря им за усилията, себеотдаването и обичта, защото това е изключително важно“, каза д-р Атанас Камбитов.  Той поднесе и подаръци на потребителите на Дома.
Капацитетът на институцията е 87 души, като са осигурени 24-часови здравни грижи и рехабилитация, организация на свободното време и лични контакти, трудотерапевтична дейност. От създаването му до този момент се полагат непрекъснати усилия за поддържане и подобряване на материалната база и условията за живот на потребителите.
В  програмата на д-р Камбитов е заложено изграждане на спортна площадка в двора на дома, а достъпът до нея ще бъде през отделен вход.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)