Избрани Новини

Кандидат-кметът на Благоевград от ГЕРБ д-р Атанас Камбитов подписа споразумение за сътрудничество с ПП АБВ

Лидерът на АБВ Петков поздрави Атанас Камбитов за намерението му да проведе реформа в администрацията

Споразумение за сътрудничество и партньорство подписаха днес кандидат-кметът на община Благоевград  от ГЕРБ д-р Атанас Камбитов и АБВ, чийто водач на листата за общински съветници е Владимир Елезов. По  време на подписване на споразумението присъства и лидерът на АБВ Румен Пеков. Основните теми в него са изграждане на индустриална зона, по-чиста околна среда и балансирана и устойчива демографска политика, насочена и към възрастните, и към младите хора. В Споразумението е включена и пълна подкрепа за развитието на ФК „Пирин“ Благоевград.

„По предложение на АБВ в тази декларация прибавихме и електронното управление на общината. Ще бъде направена и реформа и оптимизиране на Общинска администрация“, каза Атанас Камбитов. Той уточни, че истинската опозиция в предишния Общински съвет не са били тези, които се афиширали като такива и са превърнали Общинския съвет в цирк. „Истинската опозиция бяха г-н Елезов и г-н Ваклинов. Тогава, когато не бяха съгласни, отстояваха позицията си, имаха своите доводи, аргументи и мотиви. Но винаги, когато станеше въпрос за предложения, които решават основни, жизненоважни проблеми на Благоевград - те с много разум и много отговорност подкрепяха тези предложения. Това е истинската опозиция. В този ред на мисли им благодаря за подкрепата през изминалите четири години и съм сигурен, че и занапред ще работим така, че да решаваме проблемите на нашия град”, каза още д-р Камбитов.

Лидерът на АБВ Румен Петков специално поздрави Атанас Камбитов за намерението му да проведе реформа в администрацията. „Чест прави на кмета, че сам поставя този въпрос за решаване“, категоричен бе Румен Петков.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)