Избрани Новини

Кандидатът за кмет на Благоевград Атанас Камбитов и ЗС "Ал.Стамболийски” подписаха декларация за сътрудничество

Ще работят заедно за развитието на община Благоевград

Кандидатът за трети кметски мандат в Благоевград, издигнат от ПП ГЕРБ, д-р Атанас Камбитов, и Димитър Урдев, водач на листата на ПП „Земеделски съюз Александър Стамболийски”, подписаха съвместна декларация за партньорство и сътрудничество. Двете страни се обединиха, за да работят заедно за развитието на община Благоевград. За целта те ще си сътрудничат в няколко основни направления, които гарантират просперитета на града.

„Използвам случая да благодаря на колегите - г-н Урдев, г-н Корчев, г-н Рашков, г-н Миладинов, за това, че през четирите години на мандата подкрепяха екипа ми и нашите предложения за решаване на проблемите на Благоевград. Аз съм сигурен, че и занапред ще продължим да работим успешно”, заяви кандидат-кметът д-р Атанас Камбитов.

Основните теми в декларацията са изграждане на Индустриална зона, по-чиста околна среда и балансирана и устойчива демографска политика, насочена и към възрастните, и към младите хора.

„Ние наистина подкрепяхме г-н Камбитов последните 4 години, подкрепяхме всяка добра инициатива, която имаше от страна на общинска администрация, защото считаме, че това е нашата задача. Всичко онова, което е добро за града, което ще направи Благоевград по-добро място за живот - ние сме длъжни да подкрепим. Не всичко сме свършили, но се надявам инерцията, която имаме от сегашния мандат, да я пренесем в следващия и да надградим започнатото”, каза Димитър Урдев, водач на листата на ЗС „Ал. Стамболийски”, и допълни: „сигурен съм, че всички заедно ще направим така, че наистина да оправдаем доверието, за което се борим пред гражданите на Благоевград“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов