Избрани Новини

Три катастрофи с трима ранени през уикенда в Пиринско

Водачите не спазват правилата за движение в колона

На територията на област Благоевград през почивните дни станаха следните ПТП:

- На 27.09. около 08:05 часа между гр.Гоце Делчев и река Места лек автомобил „Санг Йонг Рекстон“ с 21-годишен водач от с.Брезница, изпреварвайки колона от автомобили, без да се убеди, че товарен автомобил „Мерцедес“ е подал сигнал за изменение на посоката си на движение наляво, се блъска в него, излиза вляво извън пътното платно, блъска се в метална ограда и се преобръща. С натъртвания на тялото и охлузвания по главата е пострадал водачът на лекия автомобил.

- На 27.09. около 09:20 часа на ПП1 Е-79 между Симитли и Благоевград лек автомобил „Опел Тигра“ с 29-годишна водачка от Бобов дол не спазва необходимата дистанция и се блъска в, намаляващ скоростта си и спиращ в колона от автомобили лек автомобил „Форд Фиеста“ с 42-годишна водачка от Симитли. При инцидента, с болки във врата е пострадала водачката на лекия автомобил „Форд Фиеста“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

- Вчера около 16:30 часа на ПП1 Е-79 между Симитли и Благоевград лек автомобил „Опел Астра“ с 40-годишен водач от Гърция, движейки се в колона от автомобили, не осигурява достатъчна дистанция и блъска в задната му част движещ се пред него и спиращ лек автомобил „Пежо“ с 41-годишна водачка от с.Брежани, който отскача напред и се блъска в спрял пред него лек автомобил „Шкода Фабия“ с 35-годишна водачка от Благоевград. При инцидента с болки в тила  е пострадала водачката на лекия автомобил „Пежо“. На водачите на автомобилите са направени проби за употреба на алкохол, които са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)