Кметът Камбитов се срещна с шампионите на Международния турнир по футбол

Това са футболистите на ОФК "Пирин“, родени през 2005 г.

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов посрещна в кабинета си футболистите на ОФК „Пирин“, родени през 2005 г., които спечелиха купата на тазгодишния Международен турнир по футбол в Благоевград.
Те пристигнах заедно с Васил Петров, директор на ДЮШ, Георги Забунов, треньор на футболистите и кондиционния треньор Благой Калпачки.
Кметът поздрави гостите и им пожела успехи и занапред. „Благодаря на треньорския екип за всичко, което прави. Истината е, че много се гордеем с победата. Да победиш отбори като „Войводина“, Апоел“, „Цървена звезда“, това не става случайно. Вие сте на прав път, а ние ще помагаме с каквото можем“, каза д-р Камбитов.
Ръководството и треньорите благодариха на Община Благоевград за отличните условия, които им се предоставят. „Почти се доближихме до професионалния футбол. Децата се справиха добре. Те се отблагодариха за отношението, което показвате към тях“, каза Георги Забунов, треньор на футболистите, набор 2005 г.  
В края на срещата младите надежди получиха раници от кмета Камбитов.
Футболистите от своя страна му подариха снимка на отбора, която вече е поставена на почетно място в кабинета му.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"