Избрани Новини

Лека кола падна в дере, друга се блъсна в ограда

При три ПТП-та - петима пострадали

На територията на област Благоевград през почивните дни станаха следните ПТП:

- На 30.08. около 05:50 часа между с.Корница и с.Лъжница, община Гоце Делчев, лек автомобил „БМВ“ с 38-годишен водач от с.Лъжница, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой излиза вляво от пътното платно, блъска се в бетонен стълб и се преобръща в крайпътно дере. При инцидента е пострадал водачът на автомобила, който е с травми на главата и шията и охлузни рани по тялото, а също и пътуващите в автомобила 34-годишна жена, която е с охлузни рани по главата и тялото и 9-годишно момче, което е с травма на главата и контузия на гръден кош.

- На 30.08. около 16:40 часа в района на с.Ново Делчево и с.Левуново лек автомобил „Рено Меган“ с 56-годишна водачка от с.Долни Дъбник, движейки се в посока от с.Ново Делчево към Мелник, допуска ПТП с лек автомобил „Фиат Пунто“, движещ се по път с предимство. С хематом на лява мишница е пострадала 47-годишната водачка на лекия автомобил „Фиат Пунто“.

- Днес около 00:01 часа в с.Микрево стана ПТП, при което лек автомобил „Мерцедес“ с неправоспособен 22-годишен водач от с.Микрево, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза вдясно от пътното платно и се удря в ограда. С охлузни рани в областта на гърдите и без опасност за живота е пострадал 27-годишен мъж от Петрич, пътуващ в автомобила. Пробата с техническо средство за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отчела наличие на 0,66 промила.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов