Избрани Новини

Дрога откриха в млади мъже от Петрич, Мосомище и Сатовча

Започнати са досъдебни производства

При проведена на 26.08. в гр.Гоце Делчев акция по линия на противодействиена производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка на частен дом в града. Намерени и иззети са около 0,62 грама суха  тревиста маса, реагираща положително на канабис и електронна везна. Със заповед за задържане до 24 часа е задържан 26-годишен мъж от с.Мосомище, общ.Гоце Делчев. По случая е образувано досъдебно производство.

Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски служители на РУ-Петрич е задържан 32-годишен мъж от Петрич. При извършена, около 22:10 часа на 26.08. в Петрич проверка на лицето е намерен и иззет найлонов плик, съдържащ около 0,55 грама кокаин. За случая е уведомена РП-Петрич. Образувано е досъдебно производство.

Около 10:50 часа на 26.08. в с.Сатовча от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“ с 21-годишен водач от с.Сатовча. С техническо средство е установено, че шофира след употреба на наркотични вещества. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)