Избрани Новини

Задържаха трима за дрога в Благоевградско

Образувани са досъдебни производства

На 16.08. при оглед в жилище, намиращо се в Симитли, полицейски служители от 02 РУ-Благоевград откриха високорискови наркотични вещества – 27,88 г марихуана и 154,87 г амфетамини, както и две везни. Предадени са с протокол за доброволно предаване от Д.Б. (22 г.) от Симитли. Той е задържан със заповед за полицейско задържане за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Полицейски служители от РУ-Гоце Делчев около 00:10 ч. на 17.08. извършиха проверка на А.С. (20 г.) от Гоце Делчев, който заявил, че държи в себе си марихуана. Наркотичното вещество тежало 0,98 г. Младежът е задържан за срок до 24 часа. За случая е докладвано на дежурния прокурор.

Около 00:10 ч. вчера в градинката, намираща се пред ІІІ ОУ „Христо Ботев“ - гр.Сандански, е извършена проверка на Б.Я. (38 г.) от Сандански. В чантичката му е открито пликче, съдържащо суха зелена тревиста маса с тегло 2,43 г, реагирала положително на канабис. По случая е образувано досъдебно производство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)