Избрани Новини

Временна организация на движението в Благоевград за "Франкофоли“

Целта е да бъде осигурено безпроблемно движение на МПС

Временна организация на движението ще бъде въведена в Благоевград и днес по време на фестивала “Francofolies. Благоевград“. Целта е да бъде осигурено безпроблемно движение на МПС в областния център.
Движението за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт ще бъде спряно в двете посоки по улица „Александър Стамболийски“, в участъка от кръстовището с булевард „Свети Димитър Солунски“ до кръговото кръстовище с улица „14 полк“ за периода от 17.00 часа  до 06.00 часа на 23.06. Определен е обходен маршрут, като движението ще се извършва по бул.„Васил Левски“ и ул.„Джеймс Баучер“.
При необходимост движението ще бъде спряно за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт по западната пътна лента на улица „14 полк“,  в посока от кръговото кръстовище с улица „Александър Стамболийски“, до кръговото кръстовище с улица „Свобода“ .  Движението ще се осъществява по улица „Полковник Дрангов“, като движението се контролира от ОД на МВР-Благоевград.
Автомобили ще могат да бъдат паркирани по ул. „Александър Стамболийски“ след кръстовището с кръговото движение, като входът ще бъде от страната на бул.„Джеймс Баучер“. При необходимост ще може да се паркира и по дясната лента за движение по „14 полк“, в посока ЗМК, както и на паркинги в близост до парк „Македония“.
Апелът е за безпрепятственото осъществяване на движението, жителите и гостите на Благоевград да бъдат внимателни и толерантни на пътя.Топ Новини

Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден