Избрани Новини

Музика, поезия и картини със Сашка Рупчина в Банско /снимки/

Представи стихосбирките си "Космическа любов” и "Просветление”

Тази вечер бе сътворен един свят на любов чрез музика, картини и стихове. В тържествената зала на читалище „Никола Вапцаров” творецът от Банско Сашка Рупчина представи стихосбирките си „Космическа любов” и „Просветление”. Рециталът на Сашка Рупчина бе съпроводен от музикалните изпълнения на Милена Юлева, Гергана Ангелова и Ваня Карадимова, които са възпитанички на Марина Иванова.
Сашка споделя, че в новата си стихосбирка „Просветление” стиховете нежно и с любов ни показват пътя към просветлението, идващ чрез всички положителни качества, които е добре да насложим в съзнанието, си за да намерим себе си.
Картините и стихосбирките е добре да достигнат до повече хора и да ги докоснат с трансформиращата енергия като една безусловна любов, заложена в тях.
Новата стихосбирка „Просветление” има за цел да ни разгърне за голямата любов на твореца и да ни издигне високо в пределите на живота с изчистващите процеси, които се задействат с прочита на стиховете в нея.

Следващата изложба от енергийни картини на Сашка Рупчина, която е част от Културните  вечери и традиции, ще бъде от 26 до 31 юли в Посетителския информационен център.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)