Избрани Новини

Движението около парк "Македония“ остава свободно до 18.30 часа днес

Утре ще бъде ограничено след 16.00 часа

Временна организация на движението ще бъде въведена в Благоевград в днешния петъчен ден /14 юни/ по ул.„Александър Стамболийски“ – движението ще бъде ограничено след 18:30 часа, в частта от булевард „Свети Димитър Солунски“ до кръговото с улица „14 полк“. Ограничението ще важи до 06:00 часа на 15 юни. Това важи за всички моторни превозни средства, както и за масовия градски транспорт.

В съботния ден /15 юни/, когато ще се проведе вторият голям концерт на БГ Радио в града, движението до 16,00 часа в няма да бъде ограничавано. Автомобилите и автобусите ще преминават както обикновено и в двете посоки на улица „Александър Стамболийски“. След 16,00 часа обаче в участъка от кръстовището на улицата с булевард „Свети Димитър Солунски“ до кръговото кръстовище с улица „14 полк“ движението ще бъде спряно, като забраната ще важи до 06.00 часа на 16.06. Определен е обходен маршрут - по булевард „Васил Левски“ и улица „Джеймс Баучер“.
Целта на общинското ръководство е да гарантира здравето и живота на гражданите, както и безпроблемното движение на моторни превозни средства.
Община Благоевград апелира жителите и гостите на града да бъдат внимателни и толерантни на пътя.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)