Часове остават до концертите на БГ Радио в Благоевград

Тази вечер в 20.00 часа на сцената ще се БГ Вдъхновителите на 2019 Братя Аргирови

Остават броени часове до едно от най-очакваните музикални събития в България. Единственият град, носител на статуетката за БГ Град-посланик на българската музика, Благоевград, посреща звездите от Годишните музикални награди на БГ Радио в парк „Македония“ за два големи концерта.
Тази вечер в 20.00 часа на сцената ще се БГ Вдъхновителите на 2019 Братя Аргирови, Графа, Deep Zone Project, Jeremy?, Милена и нейната група, RAFFI, Свилен Ноев, Сигнал.
Утре  (15 юни, отново в 20:00 часа в парк „Македония“ излизат БГ Дебют за 2019 4Magic, DARA, Деница Караславова, Дивна, Искрен Тончев (Искрата), Михаела Филева, Pavell&Venci Venc’, Поли Генова и Стефан Илчев. Своеобразни домакини на концертите ще бъдат Рафи, Поли Генова и любимият глас от БГ Радио Наско Стоянов.
Концертите са с вход свободен.
Час преди това участниците във фестивала „Благоевград БГ VOICE” ще подгреят меломаните в парк „Македония“.
През уикенда CITY TV става ефирен домакин на церемонията по връчване на Годишните  музикални награди на БГ Радио 2019. В събота на 15 юни от 20:00 и в неделя, 16 юни, от 12:00, най-обичаната музикална телевизия в България ще излъчи пълен запис на бляскавата церемония от европейската столица на културата за 2019 - Пловдив.