Избрани Новини

Голямо признание завоюваха танцьорите от Танцова школа "Еуфория“

Представиха се отлично на международния фолклорен фестивал “Охридски вълни“

Голямо признание завоюваха танцьорите от Танцова школа „Еуфория“ при читалище „Никола Вапцаров - 1894“ - Банско с хореограф Десислава Баханова. Те стъпиха на международна сцена и получи много награди, диплом, плакет, и разбира се, сърцата на публиката. Всичко това се случи в Охрид, Северна Македония, на международния фолклорен фестивал “Охридски вълни“. Пиринският фолклор бе представен на една сцена с фолклора на други националности.
Още на дефилето на участващите състави формацията се отличи с прекрасните си костюми и предизвика огромен интерес.
За успешното си представяне съставът получи благодарствено писмо от Асоциацията за организиране на фолклорни фестивали в Северна Македония: "Екипът на асоциацията изказва огромна благодарност за участието на школа “Еуфория“ на фестивала “Охридски вълни“ в Охрид, Северна Македония. За нас бе чест да сте част от този фолклорен форум. Директорите и Организационният комитет, в лицето на община Охрид, са изключително доволни от вашето представяне. Занапред ще бъдете почетен гост на всички организирани от нас фестивали. Очакваме с нетърпение следващото ви участие. Желаем успех на целия състав!“.
Директорите на Световната фолклорна организация отправиха покана към състава за участие на фестивал в Будапеща, 2020 година.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов