Празничен Разлог запя "Върви, народе възродени..."

По традиция празникът в Разлог започна с шествие на ученици и деца

По традиция празникът в Разлог започна с шествие на ученици и деца от ДГ „Радост“. На сцената, по случай празника, се изявиха деца от училищата и детските градини в Разлог, а кметът инж.Красимир Герчев награди деца, отлично представили се през годината в различни области. „Макар и малка, страната ни е дала много на световната култура. В общината работят учители, които всекидневно, скромно и упорито, благодарение на своите професионални качества, съвместно с родителската общност постигат изключителни постижения в обучението и възпитанието на децата ни. Поклон пред вас, творци на духовни блага! Честит празник, мили ученици, учители и родители! - каза в словото си той.
Тържеството за Деня на славянската писменост и култура уважиха д-р Емил Тончев-народен представител в 44-то Народно събрание, д-р Мария Копанарова-председател на ОбС-Разлог, зам.кметът по социалните дейности инж.Венцислав Гърменов, жители и гости на града.
В 21.00 ч. на Централния площад ще се състои и традиционното шествие на абитуриенти от средните училища в Разлог.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"