Избрани Новини

Разложката болница получи дарение от "Ротари клуб Банско-Разлог“

Дариха й две линейки, доставени от Германия

Кметът на Община Разлог инж.Красимир Герчев и управителят на МБАЛ-Разлог д-р Божидар Велев приеха на официална церемония с водосвет две линейки, дарение от „Ротари клуб Банско-Разлог“. Инициативата на клуба е реализирана през последната една година и половина със средства, събрани от членовете в техни кампании. Линейките са доставени от Германия и са напълно оборудвани с необходимата техника за спешна помощ.
Приветствия отправиха кметът на Община Разлог инж.Герчев, президентът на „Ротари клуб Банско-Разлог“ Айше Медарова и управителят на МБАЛ-Разлог д-р Божидар Велев. Те пожелаха на здравните работници много спасени животи, излекувани пациенти и огромна мотивация за работа, а Медарова поздрави ротарианците за успешния завършек на поредната доброволна и благородна инициатива на клуба.
На церемонията присъстваха още д-р Мария Копанарова-председател на ОбС-Разлог, зам.кметът  по социалните дейности инж.Гърменов, членове на „Ротари клуб Банско-Разлог“, лекари, медицински сестри, здравни работници.
Бяха изказани и специални благодарности към кмета на Община Разлог инж.Герчев за личната му подкрепа към каузите, които местните ротарианци реализират.
За болницата предстои още едно дарение на високотехнологично оборудване за четири отделения през месец септември, което се осъществява с подкрепата на общините Разлог, Банско, Белица и Якоруда.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)