Избрани Новини

Хванаха четирима с амфетамини и канабис

Образувани са досъдебни производства

Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград през уикенда:.

- На 10.05. около 21:25 часа на ул.“Св.Св. Кирил и Методий“ в Петрич от полицейски служители на РУ-Петрич е извършена проверка на Б.К. /31г./ от Петрич. Намерено и иззето е около 0,42 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин. Б.К. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

- На 11.05. около 17:40 часа на ул.“Пейо Яворов“ в гр.Гоце Делчев от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка на В.Ч./ 30г./ от гр.Гоце Делчев. Намерено и иззето е полиетиленово топче, съдържащо около 2,40 грама амфетамин. В.Ч. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

- Вчера около 14:50 часа в ж.к. „Струмско“ в Благоевград от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е извършена проверка на В.М. /18г./ и В.К. /18г./ и дамата от Благоевград. Намерена и иззета е около 0,6 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена РП-Благоевград.

Работата по случаите продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов