Избрани Новини

Благотворителен жест: Изненадаха ученици от ПГТ "Проф. Цветан Лазаров" с книгата "Останете живи"

IT предприемач от Плевен взе присърце мисията на книгата, насочена срещу войната на пътя - закупи 16 бройки и пожела да ги дари

Георги Прусийски, млад IT предприемач от Плевен, взе присърце мисията на "Останете живи" и закупи 16 бройки, като молбата му бе книгите да бъдат дарени.

Авторът на проекта, насочен срещу войната по пътищата - Георги Стоянов, се свърза със Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България, който в момента е зает с организацията на поредния "Звезден бал", подкрепящ абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта. След проведен помежду им разговор се стигна до решението книгите да отидат при зрелостници от Професионална гимназия по транспорт "Проф. Цветан Лазаров" - Плевен.

Учениците получиха книгите на специална среща в присъствието на директора на гимназията г-н Найденов.

"Вярваме, че "Останете живи" ще им бъде от полза и в случая ще успее да изпълни целта си - да възпитава в младите чувство на отговорност и предпазливост, когато са участници в движението", сподели авторът Георги Стоянов, изказвайки благодарност на Георги Прусийски - за жеста, и на Слави Михайлов - за съдействието.

"Останете живи" - излезе книга, насочена срещу войната по пътищата в България

Книгата "Останете живи" с премиерно представяне в СУ "Иван Вазов" - Плевен



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)