Избрани Новини

Клавдия с трибют на филма "Роди се звезда“ /видео/

За първи път на българска сцена ще бъдат изпълнени песните от филма

За ценителите на музиката поп певицата Клавдия ще направи трибют на саундтрака от филма „Роди се звезда“. Изпълнителката от лейбъла L2 Music определено е пълна с енергия и силен глас, за да направи истинско шоу.
Заповядайте на 12 април в столичния клуб Joy Station на незабравим концерт с някои от най-въздействащите песни на мегахитовата изпълнителка Лейди Гага и актьора Брадли Купър. В мъжкия глас ще се въплъти музикантът Петър Рангелов.
В петъчната вечер ще чуете прекрасни изпълнения на саундтрака, който обра почти всички световни награди като „Грами“, „Оскар“ и др. Сред песните ще  е нежната балада Shallow, както и Always Remember Us This Way, Look What I Found, I’ll Never Love Again, La Vie En Rose, Black Eyes и други.
„Нямам търпение да изляза на голямата сцена, за да излея цялата си любов към музиката и по-специално към Lady Gaga. Това, което тя създаде за “A star is born” и предаде на всички нас – музикантите ще остане вечно. Щастлива съм, че точно аз ще съм първата певица в България, която ще изпълни на живо тази вълшебна музика.“ – споделя изпълнителката от ефира на BG Music Channel.
Заедно с Клавдия участие в трибюта ще вземат и Петър Рангелов - китара и вокал, Йордан Борисов – барабани, Пламен Борисов - бас китара и Ангел Якимов – пиано.
Събитието е на 12-ти април, Joy Station с начален час 21:45 часа.
Билети в мрежата на Eventim, Фантастико, както и на място.
https://www.eventim.bg/bg/bileti/a-star-is-born-tribute-sofi-joy-station-520406/event.html



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов