Избрани Новини

Клавдия просълзи Македония с песен на Тоше Проески /видео/

Единствен представител на България беше талантливата певица

Неповторимият талант и незабравимите песни на Tose Proeski бяха почетени с двучасов благотворителен концерт в най-голямата зала в столицата на Македония. Многохилядната публика във VIP арена „Борис Траjковски“ в Скопие се наслади на изпълненията на едни от най-популярните  музиканти на Балканите. Всички те представиха песни на Tose Proeski, който загуби живота си в трагичен инцидент преди 11 години.
Единствен представител на България беше талантливата Клавдия. Тя изпълни един от най-обичаните хитове на Tose Proeski - „Боже, чувај ја од зло“. С ослепителна визия, в компанията на виртуозен бенд, певицата представи популярната балада по особено емоционален начин и успя да просълзи всички зрители в залата.
„За мен беше страхотно изживяване. Голяма чест е да представя България на такова мащабно събитие. Благодарна съм за възможността да изляза на тази огромна сцена с някои от най-големите звезди на  Балканите и да изпълня любимата си песен на Tose. Беше особено вълнуващо  да се докосна до толкова хора, които са били  негови приятели. Благодаря за доверието на моите продуценти от L2 Music“, сподели развълнувано Клавдия.
В грандиозния концерт участие взеха някои от най-популярните имена на балканската музикална сцена: Boris Novkovic, Karolina Goceva, Tamara Todevska, Tijana Dapvecic, Frajle, Vlado Kalember, Bojan Marovic, Anja Rupel, Daniel Kajmakoski, Aleksandar Tarabunov, Aleksandra Janeva, Antonia Gigovska, Naum Petreski и много други. На събитието беше представен албумът „Secret Place” с нови и неиздавани до момента песни на Tose Proeski.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов