Избрани Новини

Музика и смях с концерт-спектакъла "Бог Рок" в Благоевград

Събитието е от 19:00 часа

Концерт-спектакълът "Бог Рок" идва тази вечер в Благоевград. Неустоимият Филип Аврамов, Калин Вельов и приятели ще разтърсят с музика и много смях града.
Даниел Рашев създава свежарски текст с много хумор и ето, че за нула време в проекта вече са въвлечени режисьорът Петър Калчев, пианистът Красимир Спиридонов, Венцислав Велев – китара, талантливата певица и музикант от формата “Пей с мен” Севинч Ибрахим - бас китара и човекът, който може да разсмее всеки – Филип Аврамов плюс пожарът на сцената Калин Вельов.
Както видяхме от шоуто “Като две капки вода”, Филип може да пее и да танцува невероятно. Тук обаче, освен на китара, той ще свири и на хармоника и ако и това не ви е достатъчно, то се подгответе за много смях, докато Филип ви разказва за корените на… „Дяволската музика”. Всъщност именно тя – музиката – е и главното действащо лице. Онази, „забранената” от 60-те и 70-те, заради която можеше да си изпатиш и също като „забранения плод” става все по-търсена и слушана! Такова ще е и настроението на „Бог Рок”! Бунтарско и изпълващо ни с кеф, защото ще слушаме и пеем Muddy Waters, Nirvana, Joe Cocker, Whitesnake, James Brown и още много рок и блус идоли.Топ Новини

Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден