Избрани Новини

АУБ обяви стипендии за EXECUTIVE MBA програмата си

Вече 15 години програмата подготвя професионалисти

Американският университет в Българя обяви, че от тази година ще предоставя три вида частични стипендии за обучение в Executive MBA програмата си в София.
Първата стипендиантска програма цели да поощри участието на представители от неправителствения сектор, които с вдъхновение работят за позитивна промяна в страната ни. Кандидатите трябва да отговарят на критериите за прием в Executive MBA и да участват активно в дейности на неправителствения сектор в България. Стипендията „Rising Star“ ще се отпуска на професионалист, който още в началото на своята кариера е проявил забележителен потенциал за развитие. Университетът ще предоставя и стипендии за студенти от Албания, Косово, Македония, Сърбия и Румъния. С предимство са професионалисти, които живеят в тези страни, но се приемат молби и от кандидати от други националности, които понастоящем живеят в България. Кандидатстването за ранен прием и по-голяма възможност за стипендия за академичната 2020  г. е до 30 юни 2019 г.
Магистърската програма за управленски кадри на АУБ е акредитирана в САЩ и в България. Обучението се провежда в София в Център за образование и култура „Илиев” на АУБ в Студентски град. През последните години в центъра се предлага и друга престижна магистърска програма за ръководни кадри – „Финанси, банково дело и управление на недвижими имоти“ - съвместен проект на АУБ и SDA Bocconi, Милано.
Вече 15 години Executive MBA програмата на Американския университет в България подготвя професионалисти с вдъхновение за позитивна промяна, които трансформират средата в България. ЕMBA е иновативна програма с фокус върху най-новите бизнес модели и добри практики. Програмата е изградена върху интерактивен и динамичен учебен процес и работа по реални казуси. В нея студенти от различни индустрии черпят знания и опит от изключителни преподаватели с глобално ноу-хау с регионален акцент. След завършване, участниците стават част от глобална мрежа от успешни възпитаници, готови да споделят опит и да откликнат за професионални или академични съвети. Научете повече на www.aubg.edu/emba



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)